vineri, 10 aprilie 2009

ma tem...

Azi e vineri e a 5-a zi de proteste ANTICOMUNISM si ANTI VORONIN!!!! sunt convinsa ca toata lumea a scris deja despre aceste proteste, aceste evenimente.... e o saptamana istorica, “traim momente istorice care nu se mai termina...”
eu abia azi am decis sa scriu.... pentru prima oara ma tem.... ma tem de simt ca innebunesc... ma tem de ce se poate intampla astazi. Ceea ce a fost marti e doar o picatura din pahar. Pahar ce trebuie umplut, si se va umple, cu siguranta, dar cu ce, proteste sau sange? Ma tem.... acum imi dau seama cam cu era in '89, sunt ingrozita. Daca atunci armata la un moment dat a lasat armele jos si s-au intors impotriva comunistilor, la noi in Chisinau se asteapta interventia Armatei Rosii, care sunt rusi 100%, si care nu cred ca vor lasa armele pina nu vor primi ordine. Iar ordinele de retragere nu vor veni. Ma tem ca cetatenii sunt dezinformati si nu vor intelege ce se intampla la Chisianau, si pentru ce lupta acei “copii prosti care nu inteleg ce inseamna politica; acei copii care sunt trimisi de profesorii lor; acei copii care au fost sustinuti de Romania; acei huligani si vandali care nu au facut nimic altceva decat sa distruga bunurile publice, reparatia carora tot din buzunaru cetatenilor vor fi efectuate”.
Dar bietii "copii" sunt acuzati de lucruri pe care nu le-au facut. Si au inceput sa se descopere tot felu de actiuni puse la punct de comunisti, ex.: steagurile de pe casa prezidentiala, pe acoperis nu are oricine acces, lifturile pot fi utilizate doar cu cartele, si atunci CUM PUTEAI NISTE STUDENTI SA AJUNGA ACOLO? e o marsavie planuita, bine planuita si pusa in aplicare. Si au reusit sa convinga aproape o tara intreaga ca la Chisinau au loc de vandalizari, distrugeri... mai pe scurt au iesit niste huligani in strada sa faca galagie... CEAUSESCU 2... iar opozitia si adevaratii protestatari au inceput o campanie pe internet de informare corecta a populatiei prin intermediul generatiei tinere. Si bineinteles s-a facut apel la NU VIOLENTEI!!!! s-a atras atentia asupra existentei provocatorilor...
astept cu sufletul la gura continuarea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu